请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版
1框架

    小学英语语法:定语从句

    0
    回复
    1219
    查看
    [复制链接]

    4

    主题

    4

    帖子

    37

    积分

    新手上路

    Rank: 1

    积分
    37
    发表于 2020-4-27 10:40:13 | 显示全部楼层 |阅读模式
      英语语法让很多学生都头疼,因为复杂难懂的句式和词组有时难以记忆。下面为大家整理了小学升初中英语语法经典练习题,供同学们练习。更多内容请关注北京新东方的小学英语课程~
      经典练习题:定语从句
      1. They are talking about things and persons ___ they knew when they were young.
      A. that B. which C. who D. whom
      2. This is the man ___ last night.
      A. whom I saw him B. whom I saw
      C. which I saw D. who I saw him
      3. The seventeenth century was one ___ many advances were made in science.
      A. that B. which C. where D. when
      4. We travelled together as far as Chicago, ___ we parted.
      A. when B. which C. why D. where
      5. The reason ___ I’m writing is to tell you about a party on Saturday.
      A. because B. why C. for D. as
      6. Author Edith Wharton thoroughly understood the society ___.
      A. she had grown up in it B. which had she grown up in
      C. she had grown up D. in which she had grown up
      7. This is one of the best books ___.
      A. that have ever been written B. that has ever been written
      C. that has written D. that have written
      8. The first time ___ I saw Premier Zhou was in 1958.
      A. when B. where C. which D. that
      9. Which of the two cows ___ you keep produces more milk?
      A. that B. which C. whom D. what
      10. He met my brother, from ___ he got the news of my marriage.
      A. who B. whom C. which D. whose
      参 考 答 案:
      1. A 2. B 3. D 4. D 5. B
      6. D 7. A 8. D 9. A 10. B

    回复

    使用道具 举报

    Archiver-手机版-小黑屋- 京东刷单平台 |

    Powered by wfdsoft! X3.3© 2001-2019 wfdsoft Inc.  

    安全联盟认证